Visca, tania

Visca, tania.

Editorial:
SERRES
Año de edición:
ISBN:
978-84-8488-035-6
Páginas:
36
Colección:
MIRA Y APRENDE
-5%
12,50 €
11,88 €
IVA incluido
Sin existencias

La Tània ja és a l'acadèmia. Tanmateix, quan la senyoreta Alícia marca el ritme amb la veu i picant de mans, la Tània no sent cap música, s'equivoca i s'entrebanca a cada pas, no pot ballar.
A la Tània li agrada ballar al prat, vora el riu, seguint la seva pròpia música. I allà, ballant amb la Bàrbara, la seva osseta, descobreix de sobte el que ha de fer per convertir-se en una ballarina de debò.
En aquest llibre, de la mateixa sèrie que Balla, Tània, de Patricia Lee Gauch, Satomi Ichikawa torna a captar l'alegria i la passió de la petita Tània quan dansa al compàs de la seva pròpia música interior.
La imaginació de l'escriptora i il·lustradora Satomi Ichikawa és tan fèrtil i variada com les aventures que sap crear per als seus personatges. Nascuda al Japó, es va traslladar de molt jove a París, on fa quasi deu anys que viu. Els seus personatges estan plens de vida, especialment la múrria Tània, que mitjançant el seu periple pel món del ballet aconsegueix dansar al cor dels més joves lectors.
Patricia Lee Gauch, que també fou temps enrere una petita ballarina, volia crear un personatge que qualsevol futura ballarina o ballarí pogués estimar. Directora editorial de Philomel Books, va escriure aquest conte expressament per a Ichikawa, gran apasionada, com ella, del ballet.

Otros libros del autor