Tania i les sabatilles de ballet vermelles,la

Tania i les sabatilles de ballet vermelles,la.

Editorial:
SERRES
Año de edición:
ISBN:
978-84-8488-198-8
Páginas:
36
Colección:
MIRA Y APRENDE
-5%
12,50 €
11,88 €
IVA incluido
Sin existencias

Un dia la Tània veu per televisió una bellíssima ballarina de ballet amb unes sabatilles vermelles i, des d'aquell moment, només vol ballar de puntetes. I volar tan alt com aquella ballarina. L'inconvenient és que la seva professora de ballet li diu que ha d'esperar, i la seva germana gran també. Per si fos poc, quan per fi aconsegueix que li comprin les sabatilles, resulta que no només no aconsegueix sentir que vola sinó que es sent tan pesada i maldestre com un elefant.
Una lliçó d'esforç, constància i disciplina. A vegades hem d'esperar per aconseguir alguna cosa vertaderament important. apendre no sempre és fàcil, pot ser molt dur, però sempre val la pena. La Tània desitja ballar de puntetes i descobrirem si ho aconsegueix. Un conte sobre la perseverança, que il·lustra les exigències de la dansa.
Patricia Lee Gauch, que de petita fou també alumna de ballet, ha creat un personatge que delectarà tot aprenent de dansa. És la directora editorial de Philomel Books i ha escrit els llibres de la Tània expressament per a Satomi Ichikawa, gran apassionada com ella del ballet. Actualment viu a Hyde Park, Nova York, amb el seu marit, Ronald.
Satomi Ichikawa, artista internacionalment coneguda, il·lustradora dels llibres de la Tània, convoca sempre el màgic poder de la imaginació. Els seus personatges estan plens de vida i fantasia. Ichikawa va nèixer al Japó i actualment viu al cim d'un turó a París. Precisament fou la bellesa d'aquesta ciutat el que va despertar el seu interès artístic. Des d'aleshores ha il·lustrat i escrit molts llibres.

Otros libros del autor