L'anton i els dracs

L'anton i els dracs.

Editorial:
SERRES
Año de edición:
ISBN:
978-84-8488-002-8
Páginas:
44
Colección:
MIRA Y APRENDE
-5%
9,50 €
9,03 €
IVA incluido
Sin existencias

L'Anton i el seu pare són a la platja de Sitges, un poble costaner del Garraf molt a prop de Barcelona, i fan castells de sorra. Són gairebé tan bonics com les cases que va fer l'arquitecte Gaudí a Barcelona! Li agrada Gaudí, al pare?, es demana l'Anton. Qui era? Parla-me'n!. I de les seves cases!
Gaudí no només va construir cases, també va fer palaus, esglésies i parcs. Cada nova obra que construïa era més notable que l'anterior. Els seus edificis no s'assemblen a cap altre. Són seus i ben seus! Alguns pensen que són bonics, d'altres diuen qué són lletjos. Però tothom coincideix en una cosa: són... notables. Va construir castells de faula i va posar dracs i caps de serps cí per allà. L'Anton i el seu pare passegen per la ciutat de Barcelona i observen tots els seus edificis: escatosos, florits, plens de lluïssors, salvatges com els dracs...
Sí, la veritat és que Gaudí ha inspirat Annika Holm i Fibben Hald a l'hora d'escriure aquest llibre fabulós. Un llibre que és un autèntic viatge artístic per Barcelona i alhora un viatge d'encanteri per la terra de la fantasia!