Fantasma y el sr. miro (catala),el

Fantasma y el sr. miro (catala),el.

Editorial:
SERRES
Año de edición:
ISBN:
978-84-7871-982-2
Páginas:
32
Colección:
MIRA Y APRENDE
-5%
13,00 €
12,35 €
IVA incluido
Sin existencias

En una visita al Centre d'Art Reina Sofia, l'enigmàtic fantasma ens explicarà l'encantadora història del quadre "El cargol, la dona, la flor i l'estrella" i ens farà viure el màgic món del genial pintor Joan Miró amb una mirada poètica i colorista que estimularà la imaginació del lector.

Ana García Castellano és teixidora de contes i es dedica, fonamentalment, a la recreació d'autors clàssics per a tots els públics. També s'ha format en el camp de l'actuació, fet que li ha permès treballar com a actriu, autora i directora de diverses obres.
En l'art de teixir contes ha format un gran nombre d'educadors, a més d'impartir la matèria -Contacontes- en diversos cursos de postgrau. Les seves històries s'han donat a conèixer en innombrables esdeveniments i festivals, tant dins com fora d'Europa. Com a autora literària ha publicat obres de diversos gèneres, especialment per al públic infantil i juvenil i ha rebut diversos premis.

Emilio Urberuaga Va néixer a Madrid el 1954. Als anys vuitanta es va iniciar com a il"lustrador i escriptor de llibres per a nens. Col"laborador de premsa, es va iniciar com a il"lustrador a través de la seva experiència del món del gravat i l'estampació. El toc de bon rotllet dels seus personatges li permet crear tipus meravellosos i animals genials. El seu dibuix fàcil permet una identificació instantània amb els seus lectors. És el pare de la imatge de Manolito Gafotas a qui tant es deu en aquest treball.

Otros libros del autor