Els grans em fan por

Els grans em fan por.

Editorial:
SERRES
Año de edición:
ISBN:
978-84-8488-165-0
Páginas:
48
Colección:
MIRA Y APRENDE
-5%
9,00 €
8,55 €
IVA incluido
Sin existencias

Els grans em fan por és el quart títol de "L'arbre de la vida", una col·lecció d'històries tendres i plenes de complicitat per a ajudar els nens a entendre certes situacions complicades de la seva vida o de la dels seus amics.

Aquest llibre evoca, en forma de ficció, la delicada qüestió de la violència de determinats adults vers els infants i les dificultats que tenen aquests per entendre-ho. També s'hi proposen una sèrie de respostes per tal que aprenguin a dir "no" i sàpiguen protegir-se millor, sense incitar-los a rebutjar la tendresa de seva família o desconfiar de tothom sense motiu.
Al final del llibre, s'hi inclou una relació d'adreces d'associacions i organismes que poden ajudar els fills i els pares.

La Virginie Dumont, psicoterapeuta, mare d'un nen de 14 anys i d'una nena de 9 anys, és també una consolidada autora de llibres infantils, que sap parlar amb humor i tendresa dels seus sentiments i les seves emocions. Amb gran preocupació vers el respecte per la infantesa, ella i la Madeleine Brunelet, la il·lustradora, mare de dues nenes de 12 i 4 anys i d'un nen de 10 anys, han col·laborat per realitzar aquest llibre. Amb la voluntat d'ajudar petits i grans.

Otros libros del autor